Ramona Gabor, adevărul despre fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu. De ce nu au avut niciodată o relație bună

20 07. 2024, 12:00

Ramona Gabor s-a aflat în țară pentru ă scurtă perioadă de timp și a fost invitată într-un podcast în care a făcut mărturisiri despre relația pe care a avut-o cu fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu. Iată ce a declarat aceasta!

Ramona Gabor a vorbit despre relația aproape inexistentă pe care a avut-o cu fostul milionar care i-a fost cumnat. Cei doi se aflau în același loc dar nu purtau o conversație.

Ramona Gabor nu a fost niciodată apropiată de Irinel Columbeanu

Căsătoria dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a durat aproximativ cinci ani, din 2006 până în 2011. După divorț, Monica s-a mutat în America, iar sora ei mai mică, Ramona, și-a început o nouă viață în Dubai. În acea perioadă, Ramona era cunoscută și apărea frecvent la televizor, dar a renunțat la viața publică pentru a dezvolta o afacere care îi asigură un stil de viață luxos. 

Deși s-a speculat că fără fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu, Ramona nu ar fi reușit să ajungă la succes, bruneta afirmă că nu a avut o relație apropiată cu acesta. Din acest motiv, nu l-a vizitat în ultimii ani și a preferat să-și construiască o afacere pe cont propriu, departe de țara natală. 

„Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: ‘dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine’. Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv.

De ce s-a întors sora Monicăi Gabor în România

Conform spuselor ei, Ramona vine anual în România, dar ultima vizită a fost datorată de nepoata ei care a venit să își vadă tatăl. Bruneta a venit să petreacă timp de calitate alături de Irina.

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum”, a mai adăugat Ramona Gabor.

 

Sursă foto: social media